Cylinda ugnar och mikrovågsugnarVilken ugn ska jag välja?

Cylinda ugnar och mikrovågsugnar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din ugn eller mikrovågsugn kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vilken ugn ska jag välja?

För många är designen viktig så att den ska matcha kökets övriga vitvaror, exempelvis mikrovågsugnen och kylskåpet. Vissa vill ha en stor ugn med funktioner som extra grill och varmluft. Andra separat rengöringsfunktion, pyrolys och en extra sval ugnslucka. Eller kanske både och.

Har du småbarn rekommenderar vi en ugn med mekanisk barnspärr.