Cylinda ugnar och mikrovågsugnarVad kan jag göra inför installationen av min ugn?

Cylinda ugnar och mikrovågsugnar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din ugn eller mikrovågsugn kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad kan jag göra inför installationen av min ugn?

Alla Cylindas ugnar kopplas in på 230 volt och sladd är monterad på ugnen. De flesta ugnarna har också en jordad kontakt monterad från fabrik. För att få in ugnen i rätt utrymme är det viktigt att du först tittar på måttskissen så att ugnen passar. De flesta ugnar har liknande inbyggnadsmått, men kolla gärna en extra gång.