Cylinda ugnar och mikrovågsugnarVad kan jag göra inför installationen av min mikrovågsugn?

Cylinda ugnar och mikrovågsugnar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din ugn eller mikrovågsugn kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad kan jag göra inför installationen av min mikrovågsugn?

Cylindas mikrovågsugnar är avsedda att användas i privathushåll, är anpassade för hemmamiljö och levereras med jordad kontakt klar för 230 volt. De mindre ugnarna passar i de flesta överskåp och de något större modellerna med grill, crisp och varmluft ska monteras in i 60 cm djupa köksskåp. Kontrollera gärna inbyggnadsmåttet i bruksanvisningen här på Cylindas hemsida så att du får rätt storlek på hålet