Cylinda tvättmaskinerHur fungerar automatprogrammet?

Cylinda tvättmaskiner

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din tvättmaskin kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Hur fungerar automatprogrammet?

Vissa av våra tvättmaskiner har automatiska program. Fyll bara upp tvättmaskinen, välj Autotvätt och tryck på start.

De automatiska tvättprogrammen används både för vita och mörka tvättar. De anpassar vattenmängden, antalet sköljningar och tvättiden efter tvättens vikt och material. Ju mindre tvätt desto mindre vatten och förbrukad energi.

Automatprogrammen är inte bara enkla och bekväma att använda utan spar också energi eftersom de anpassar programtiden efter mängden tvätt.