Cylinda torktumlareHur installerar jag min torktumlare?

Cylinda torktumlare

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din torktumlare kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Hur installerar jag min torktumlare?

Vid fast installation i våtutrymmen är det viktigt att det utförs av en behörig elektriker. Annars gäller inte garantin på torktumlaren eftersom du inte får göra egen åverkan på en produkt och det kan vara direkt livsfarligt. I många våtutrymmen är maskinerna fast installerade.

Du får koppla torktumlaren till ett jordat uttag på 230 V i bad-och duschrum, men då måste uttaget ha jordfelsbrytare och vara placerat mer än 60 cm från badkar eller dusch. För mer information, rådfråga din elektriker.

Du får inte heller ansluta en torktumlare i badrummet till ett eluttag i ett annat rum. Det sker tyvärr att torktumlare som är felaktigt installerade orsakar vattenskador eller i värsta fall brand. Fråga en fackman i samband med installation.