Cylinda torktumlareHur fungerar automatprogrammet?

Cylinda torktumlare

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din torktumlare kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Hur fungerar automatprogrammet?

Vissa av våra torktumlare har automatiska program. Fyll bara upp tumlaren, välj Autotork och tryck på start.

När du väljer Autotork kan du bestämma hur torr tvätt du vill ha genom att välja ett av flera autoprogram. Därefter avgör sensorer hur lång torktid som behövs.

Automatprogrammen är inte bara enkla och bekväma att använda utan spar också energi eftersom de anpassar programtiden efter mängden tvätt.