Cylinda torkskåpVad kan jag göra inför installationen av mitt torkskåp?

Cylinda torkskåp

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din torkskåp kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad kan jag göra inför installationen av mitt torkskåp?

Ett torkskåp monteras oftast med ett utblås som går genom väggen för att leda ut den varma luften ur huset. Tänk därför på var du placerar det för smidigast möjliga montering. Alla torkskåp måste monteras fast i vägg, detta för att säkerställa att dörren sluter tätt samt tar bort risken för att torkskåpet ska tippa (eftersom det är tyngre i övre delen av skåpet än nedtill). Se till att skåpet installeras av en ventilationsfirma.

Har du en anslutning sedan tidigare brukar den kunna fungera eftersom det inte är någon större skillnad på gamla och nya anslutningar. En vanlig 230 volt jordad kontakt sitter på vid leverans och du kan själv välja om du vill ha dragavbrott eller direkt utblåsanslutning. Medföljande evakueringsslang är 1 meter lång och har diametern Ø 102 mm. Dragavbrottet följer också med vid installation.