Cylinda torkskåpHur ofta bör kondensbehållaren tömmas?

Cylinda torkskåp

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din torkskåp kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Hur ofta bör kondensbehållaren tömmas?

I Cylindas värmepumptorkskåp finns det en kondensbehållare där vattnet från de fuktiga kläderna samlas. Denna bör tömmas var tredje till var fjärde gång du använder skåpet.

Enklaste sättet att tömma vatten är dock genom att montera på medföljande dräneringsslang och föra ut vattnet direkt till avloppet.