Cylinda torkskåpHur fungerar automatprogrammet?

Cylinda torkskåp

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din torkskåp kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Hur fungerar automatprogrammet?

Cylindas Eco torkskåp har alla autoprogram med en sensor som känner av när luften som lämnar skåpet är tillräckligt torr och stänger automatiskt av programmet.

Torkskåp är inte bara enkla och bekväma att använda utan spar också energi eftersom de anpassar programtiden efter mängden tvätt.