Cylinda spishällarVad kan jag göra inför installationen av min spishäll?

Cylinda spishällar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din spishäll kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad kan jag göra inför installationen av min spishäll?

Alla Cylindas hällar kan kopplas in på 230 volt och den vanligaste inkopplingen är på 2 x 16 amp. Det går också att koppla in dessa på 3 x 10 amp eller 1 x 25 amp. Det viktigaste är att anslutningen sker av en behörig elinstallatör.

De flesta av spishällarna från Cylinda levereras med installationssladd, men är inte installerad i själva spishällen. För att få in hällen i rätt utrymme är det viktigt att du tittar på måttskissen så att du skär ut rätt storlek på hålet. De flesta 60-70 cm breda spishällar har samma inbyggnadsmått (560 x 490 mm) men kontrollera gärna en extra gång. Måtten beskrivs av den så kallade måttskissen vilket är det som behöver skäras ut i bänkskivan för att hällen ska passa i hålet, utan att sjunka igenom. Det vanligaste måttet på en 60-70 cm bred glashäll är 560 mm bred x 490 mm djup.