Cylinda spishällarVad innebär planlimning?

Cylinda spishällar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din spishäll kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad innebär planlimning?

Vissa hällar kan planlimmas och passar bäst för de hällar som har raka kanter. Då ska man anpassa urskärningen i bänkskivan så att hällens glasyta ligger på samma nivå som bänkskivan. Var extra noga med inbyggnadsmåttet och radien på hällens kanter om du vill planlimma din inbyggnadshäll.

Vid planlimning av hällen så behöver man veta radien på hällen. Det är vilken rundning som kanten är slipad med, t ex R5 eller R8. Ju större radie desto större rundning.