Cylinda spishällarVad innebär det att en häll är fasettslipad?

Cylinda spishällar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din spishäll kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad innebär det att en häll är fasettslipad?

En design- och funktionsdetalj där hällens kant är avfasad för att kastruller och stekpannor lättare kan ”glida av” hällen ner på bänkskivan. Hällar kan fasettslipas på en, två eller alla fyra sidor.