Cylinda spisarVilken spis ska jag välja?

Cylinda spisar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din spis kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vilken spis ska jag välja?

Först och främst måste du ta hänsyn till utrymmet. Den vanligaste bredden är 60 cm men självklart kan du välja bland flera andra bredder. Är köket av äldre standard kan köksbänkens höjd vara 85 cm, men vanligast är att den är 90-93 cm.

Spisarnas egenskaper och funktioner skiljer sig mellan olika modeller. Bakar du mycket så kan till exempel en varmluftsugn vara bra eftersom den både är effektivare och ger en jämnare värme i hela ugnen. Vill du steka som proffsen så titta närmare på våra spisar med integrerad stektermometer och vill du ha något som liknar gasspisens egenskaper så kan en induktionshäll vara ett bra val.