Cylinda spisarVad kan jag göra inför installationen av min spis?

Cylinda spisar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din spis kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad kan jag göra inför installationen av min spis?

1. Kontrollera vilket nischmått du har där spisen ska stå.

2. Kontrollera höjden.

3. Kontrollera vilket volttal du ska ansluta spisen till. Rådgör med din butik eller en elektriker om du är osäker.

4. Kontrollera om det går rör eller annat som kan vara i vägen för spisens bakre del vid montering. Alla Cylindas spisar har ett fritt utrymme bak på minst 10x10 cm.