Cylinda spisarFinns det en barnspärr?

Cylinda spisar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din spis kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Finns det en barnspärr?

Det finns två säkerhetsåtgärder för barn i Cylindas modeller: en mekanisk och en elektronisk.

Den mekaniska spärren gör att du måste trycka ner samtidigt som du drar i handtaget för att öppna ugnsluckan. Bra för att förhindra nyfikna fingrar från att öppna luckan.

Med en knapptryckning kan du låsa alla hällens funktioner. Den aktiveras genom att knappen för låsfunktion hålls intryckt i tre sekunder. Gör på samma sätt om du vill avaktivera låsfunktionen. Detta är en bra funktion för att förhindra klåfingriga att sätta på hällen av misstag eller okunskap.