Cylinda kombinerade tvätt & torkarTvätten är kall efter färdigt program

Cylinda kombinerade tvätt & torkar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din kombinerade tvätt & torkar kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Tvätten är kall efter färdigt program

Prova den här lösningen

Kontrollera att värme är valt för programmet

Se alltid till att följa instruktionerna på tvättlappen fastsydd i varje plagg.

För mer information om de tillgängliga programmen och tips på hur du använder dem, fyll i din modell här: produktsupport. Följ instruktionerna som gäller för just din kombinerade tvätt & tork-modell.