Cylinda kombinerade tvätt & torkarMaskinen gör hål i kläderna

Cylinda kombinerade tvätt & torkar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din kombinerade tvätt & torkar kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Maskinen gör hål i kläderna

Prova den här lösningen

Kontrollera att du väljer ett passande program för din tvätt

Se alltid till att följa tvättråden och välja ett passande program för tygsorten.

För mer information om de tillgängliga programmen och tips på hur du använder dem, fyll i din modell här: produktsupport. Följ instruktionerna som gäller för just din kombinerade tvätt & tork-modell.