Cylinda kombinerade tvätt & torkarDu har inte tryckt på strömbrytaren

Cylinda kombinerade tvätt & torkar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din kombinerade tvätt & torkar kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Du har inte tryckt på strömbrytaren

Prova den här lösningen

Tryck på strömbrytaren

Fyll i din modell här: produktsupport för exakt info om hur du startar ett program.

Alternativt, tar följande generiska steg för steg-guide dig igenom hur man startar ett program.