Cylinda kombinerade kyl & frysarVilken kombinerad kyl & frys ska jag välja?

Cylinda kombinerade kyl & frysar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din kombinerade kyl & frys kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vilken kombinerad kyl & frys ska jag välja?

Det finns såklart några saker som kan vara bra att tänka först, på innan du bestämmer dig. Till exempel designen om du vill att det ska passa in i just ditt kök. Cylinda har både vita och rostfria kylskåp.

En annan sak är såklart hur mycket plats du har samt vilka funktioner du tycker känns viktigast. Kylfrysarnas egenskaper skiljer sig för de olika modellerna, t.ex. om du har behov av extra stort frysutrymme, eller om skåpet ska vara av frostfri modell, d.v.s. att du inte behöver frosta av skåpet alls, vilket är bekvämare och dessutom ger en bättre ekonomi på sikt. En vanlig tumregel för storlek är 100-150 liter för 1-2 personer, 150-200 liter för 3-4 personer och 200+ liter för fler än 4 personer.