Cylinda kombinerade kyl & frysarVar bör jag placera min kombinerade kyl & frys?

Cylinda kombinerade kyl & frysar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din kombinerade kyl & frys kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Var bör jag placera min kombinerade kyl & frys?

Placera skåpet i ett torrt rum med god ventilation och inte i direkt solljus eller i närheten av en värmekälla (t.ex. element eller spis). För den omgivande temperatur som skåpet är designat för, se i skåpets bruksanvisning och skåpets typskylt.

• SN: +10 °C till 32 °C

• N: +16 °C till 32 °C

• ST: +16 °C till 38 °C

• T: +16 °C till 43 °C