Cylinda kombinerade kyl & frysarVad kan jag göra inför installationen av min kombinerade kyl & frys?

Cylinda kombinerade kyl & frysar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din kombinerade kyl & frys kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad kan jag göra inför installationen av min kombinerade kyl & frys?

1. Kontrollera vilket nischmått du har där kylskåpet ska placeras och välj sedan efter den förutsättningen.

2. Tänk på att kylskåpet ska vara ventilerat, normalt placeras ett galler ovan skåpet.

3. Om kylskåpet står mot en vägg så är det viktigt att skåpet inte står för nära väggen eftersom du måste kunna öppna dörrarna och dra ut lådor och hyllor (t.ex. för rengöring).