Cylinda kombinerade kyl & frysarFelkod "--" visas på displayen

Cylinda kombinerade kyl & frysar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din kombinerade kyl & frys kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Felkod "--" visas på displayen

Prova den här lösningen

Vänta tills spänningen går upp

Felkod "--" visas när spänningsförsörjningen sjunker under 170 volt. Frysen växlar automatiskt till vänteläge vid låg spänning.

Denna funktion förhindrar att kompressorn skadas på grund av låg spänning. Frysen startar automatiskt om igen när spänningen kommer tillbaka över 170 volt.