Cylinda köksfläktarBehövs tillstånd för att installera en fläkt?

Cylinda köksfläktar

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din köksfläkt kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Behövs tillstånd för att installera en fläkt?

Först och främst så måste kommunen godkänna vilka ventilationskanaler som kan dras i ett hus. Således måste de kontaktas om du ska byta fläkt.

Då köksfläktar i lägenheter använder gemensamma ventilationsrör så finns det oftast strikta regler från föreningen om vilka typer av fläktar som kan installeras.