Cylinda supportVar bör jag placera min frys?

Cylinda support

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din frys kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Var bör jag placera min frys?

Placera skåpet i ett torrt rum med god ventilation och inte i direkt solljus eller i närheten av en värmekälla (t.ex. element eller spis).

För den omgivande temperatur som skåpet är designat för, se i skåpets bruksanvisning och skåpets typskylt:

• SN: +10 °C till 32 °C

• N: +16 °C till 32 °C

• ST: +16 °C till 38 °C

• T: +16 °C till 43 °C