Skip to Content
Cylinda Support
Cylinda diskmaskinerVilken diskkorg ska jag välja?

Cylinda diskmaskiner

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din diskmaskin kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vilken diskkorg ska jag välja?

Diskkorgen är kanske den viktigaste delen i en diskmaskin. Det är viktigt att du får plats med dina tallrikar, fat, muggar, glas och bestick. Cylinda har olika modeller av diskkorgar där flertalet överkorgar är höj och sänkbara för att skapa flexibilitet i din diskmaskin. Fällbara pinnar för att skapa en plan yta samt tätt mellan trådarna är andra bra kännetecken på Cylindas diskkorgar.

Vilka korgar som ingår i respektive diskmaskin ser du under respektive modell. Man kan tyvärr inte byta från standardkorg till höj- och sänkbar modell. Våra diskmaskiner har någon av följande överkorgar som standardutrustning:

Premium+

Hög korg som ger stöd åt höga glas. Det vågformade upp- och nedfällbara vinglas-stödet fungerar både som kopphylla och vinglasstöd. Tack vare den platta designen får du plats med t.ex. 5 glas i bredd. Handtag i korgens framkant gör det enkelt och bekvämt att dra ut och skjuta in korgen.

Deluxe

Två kopphyllor som är upp- och nedfällbara. Täta trådar i korgens botten gör att mindre saker som t.ex. äggkoppar står stadigare under diskningen. Handtag i korgens framkant gör det enkelt och bekvämt att dra ut och skjuta in korgen.

Behöver du mer hjälp?

Ställ en annan frågaCylinda diskmaskiner
Välj en annan produkt
Cylinda AB, 191 83 Sollentuna | Copyright © Cylinda 2024Sitemap