Cylinda diskmaskinerVad kan jag göra inför installationen av min diskmaskin?

Cylinda diskmaskiner

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din diskmaskin kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Vad kan jag göra inför installationen av min diskmaskin?

• Avloppet ansluts enklast till vattenlåset under diskbänken. Glöm inte att slangen behöver dras upp under diskbänken och fästas där innan den leds till vattenlåset för att på så vis undvika att avloppsvatten rinner tillbaka till diskmaskinen.

• Kom ihåg att alltid ha en droppskyddsbricka under diskmaskinen. Försäkringsbolagen kräver nämligen detta vid eventuell vattenskada.

• Sverigedisken samt 800-serien har både mekanisk och elektronisk barnspärr för maximal säkerhet.

• Aktivera avhärdaren om vattnet i kranen är hårdare än 7°dH. För exakt hårdhet på vattnet, kontakta vattenverket på din ort. Hårt vatten kan leda till beläggningar inuti maskinen. Ett bra tips för att få bort beläggningar på insidan av diskmaskinen är att köra ett normalprogram med citronsyra i diskmedelsfacket.