Cylinda diskmaskinerHur fungerar autodisk?

Cylinda diskmaskiner

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din diskmaskin kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Hur fungerar autodisk?

Autodisk är ett smart diskprogram så att du inte längre behöver fundera över vilket program eller tillval du ska välja för att diska och torka olika typer av disk. Autodisk både diskar och torkar automatiskt.

Allt du behöver göra är att trycka på startknappen så får du rätt temperatur, diskcykel och torkning samt ett perfekt resultat med minsta möjliga tid-, vatten- och energiåtgång.