Cylinda diskmaskinerDiskmaskinsluckan öppnas under körning

Cylinda diskmaskiner

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din diskmaskin kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Diskmaskinsluckan öppnas under körning

Prova den här lösningen

Stäng diskmaskinsluckan och återuppta programmet

Diskmaskinen kan bara starta om luckan är ordentligt stängd. Om luckan har öppnats under programmet, kan det vara så att den inte har stängts helt. För att lösa detta, tryck in luckan tills du hör eller känner att den låser sig. Därefter kan du återuppta programmet.