Cylinda diskmaskinerDiskmaskinen startar inte

Cylinda diskmaskiner

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din diskmaskin kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Diskmaskinen startar inte

Se till att du har stängt luckan ordentligt och försök sedan starta ett program. Lyssna noga, kan du höra att maskinen börjar arbeta?

Reagerar knapparna på diskmaskinen?

Försök att trycka på några av knapparna på din diskmaskin. Observera om du märker någon reaktion, till exempel ljud, ljus eller andra indikationer på att diskmaskinen får ström.