Cylinda diskmaskinerAnvändning av ett program utan torkcykel

Cylinda diskmaskiner

För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska. Behöver du ändå hjälp med din diskmaskin kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

Användning av ett program utan torkcykel

Användes något av programmen med nummer 4, 5, eller 6 enligt bilden ovan?

Prova den här lösningen

Använd ett program med hög temperatur och torkcykel

Observera att vissa program, till exempel Ekodisk, Snabbdisk eller Avspolning, antingen inte inkluderar en uppvärmd torkcykel eller är för korta. Efter att dessa program har körts, bör du lämna diskmaskinens dörr öppen för att låta disken torka.